Klasszikus torta – fehér virág

A hagyományos, réteges tortáinkat négyféle variációban készítjük: – vaníliás piskóta lapok lágy csokoládé krémmel, selymes sós karamellel rétegezve; – vaníliás piskóta lapok lágy csokoládé krémmel, friss málnával és főzött málna coulis-val rétegezve; – vaníliás piskóta lapok dús pisztácia krémmel, friss meggyel és főzött málna coulis-val rétegezve; – vaníliás piskóta lapok intenzív vaníliás krémmel, friss eperrel és főzött eper coulis-val rétegezve.

A torta díszítése ehető virág és csokoládé lap, amely a fotón szereplőtől eltérhet.

Elkészítési idő: 7 nap

13 400Ft

Törlés
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.