Idén a karácsonyi tortánk alapját a gesztenye és a fűszerek, ropogós textúráját a mogyoró és a csokoládé adja, lágyságát pedig egy karamellás krém egészíti ki. Ehhez viszont most ti választhatjátok ki, hogy a megszokott gesztenye-meggy párosítást, vagy a fanyarkásabb gesztenye-fekete ribizlit szeretnétek. Ráadásul mindkét párosítás nagyszerűen működik a lágy fehér csokoládé és a karakteresebb tejcsokoládé mousse-ban is, amelyet ízléseteknek megfelelően szintén ti választhattok ki. Az alábbiakban lépésről-lépésre állíthatjátok össze a karácsonyi tortátokat kiválasztva a méretet, gyümölcsöt és a mousse csokoládéját.
A torta díszítése a fotón szereplőtől eltérhet.
Elkészítési idő: a torta december 23. átvétellel rendelhető.
Valamennyi termékünket egyedileg és rendelésre készítjük, így annak elkészítése több időt vehet igénybe. A vásárlás minden esetben telefonos, illetve írásos visszaigazolásunkat követően érvényes.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomElutasítomAdatvédelmi tájékoztató