A Chouchou édesség- és csokoládéműhely újlipótvárosi bázisán kézműves trüffelek, bonbonok, táblás csokoládék, francia ihletésű desszertek és hagyományos magyar sütemények modern változatait készítjük. Szeretünk új ízekkel és technológiákkal kísérletezni, a kiemelkedő minőség és a vendégek elégedettsége a legfontosabb küldetések számunkra. 

Valamennyi desszertünk és csokoládénk helyben készül, a termékeinkbe kizárólag válogatott, prémium alapanyagok kerülnek. Nem használunk mesterséges adalékokat, tartósítószereket és sok esetben az alapanyagokat is magunk készítjük.

Szerencsések vagyunk, hogy a Chouchou fennállása óta izgalmas, sokrétű projektekben vehettünk részt, és széles skálán bővíthettük partneri körünket:

  • Budapest legjobb és legnépszerűbb újhullámos kávézóinak és számos vendéglátóhely desszertkínálatáról gondoskodunk, mint az Espresso Embassy, By Beans Coffee, Bányai By Beans Coffee, Budapest Baristas, Brew Brothers, Waycup, Budaörsi Halpiac – The Fishmonger és a Maminti Kuckó
  • Számos rendezvényre készítünk egyedi desszerteket, rendszeres az együttműködésünk Mautner Zsófival (Chili és vanília), részt vettünk a Piqniq Budapest első eseményén, de sok más rendezvényen találkozhattok velünk
  • A 2020 szeptember 10-én bemutatott HAB című romantikus vígjáték forgatásán cukrászszakértőként közreműködtünk. Feladatunk volt a filmben szereplő cukrászda teljes kínálatának megtervezése és megvalósításaz egyes jelenetek desszertjeinek megalkotása, valamint a főszereplő, Kerekes Vica cukrászszakmai felkészítése. A film forgatása alatt több száz speciális desszertet készítettünk.
  • 2018-ban részt vettünk az Unicef ÉDESapa – Sütizz a gyerekekért! programjában. Kávézópartnereink összefogásával egy erre az alkalomra tervezett desszertünk eladásából befolyó bevételből nehéz sorsú gyermekeket támogattunk.
  • 2014-ben Magyarország Cukormentes Tortája Háziverseny, 2016-ban pedig a Tortavár cukrászdával együttműködve a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztes tortát készítettük el
  • Esküvők, rendezvények desszertasztalainak összeállítását is vállaljuk