Összetevők: mandula, répa, tojás, cukor, sütőpor, citrom, vaj, só, tejszín, fehércsokoládé, gyömbér, fahéj
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 3 nap
Hagyományos svájci recept alapján szaftos mandulás piskóta torta tetején lágy gyömbéres citromos fehércsokoládé krémmel.
Elkészítési idő: 4 munkanap
17 800Ft
Összetevők: mandula, répa, tojás, cukor, sütőpor, citrom, vaj, só, tejszín, fehércsokoládé, gyömbér, fahéj
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 3 nap
Méret | 6 szelet, 8 szelet, 12 szelet, 16 szelet |
---|
Csillagfürt (farkasbabliszt / lupinliszt)
Diófélék
Földimogyoró
Glutén
Halak
Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok
Mustár
Puhatestűek
Rákfélék
Szezámmag
Szójabab
Tej
Tojás
Zeller