Összetevők: étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, vaj, liszt, cukor, tojás, tejszín, glükózszirup, földimogyoró, só
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 5 nap
Omlós, vajas tészta rétegen sűrű sós karamellás ganache, benne földimogyoróval a tetején pedig csokoládé ganache réteggel. Dekadens, gazdag desszert tökéletes egyensúlyban.
Elkészítési idő: 2 nap
1 100Ft
Összetevők: étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, vaj, liszt, cukor, tojás, tejszín, glükózszirup, földimogyoró, só
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 5 nap
Csillagfürt (farkasbabliszt / lupinliszt)
Diófélék
Földimogyoró
Glutén
Halak
Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok
Mustár
Puhatestűek
Rákfélék
Szezámmag
Szójabab
Tej
Tojás
Zeller