Összetevők: étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé, tejszín, vaj, tojás, porcukor, cukor, liszt, kakaópor, maracuja, fekete ribizli, zselatin
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 4 nap
Az egyik Chouchou-klasszikus: házi kakaós tarte alapon gazdag maracuja réteg, amit selymes csokoládé ganache borít. A csokoládé és a savanykás passiógyümölcs tökéletes találkozása.
A torta díszítése a fotón szereplőtől eltérhet.
Elkészítési idő: 2 munkanap
21 000Ft
Összetevők: étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé, tejszín, vaj, tojás, porcukor, cukor, liszt, kakaópor, maracuja, fekete ribizli, zselatin
Tárolás, eltarthatóság: Hűtőben, +5 C, 4 nap
Méret | 14 szelet |
---|
Csillagfürt (farkasbabliszt / lupinliszt)
Diófélék
Földimogyoró
Glutén
Halak
Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok
Mustár
Puhatestűek
Rákfélék
Szezámmag
Szójabab
Tej
Tojás
Zeller